Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Цієї ночі мукачівець, який тиждень тому вийшов із тюрми, знову пішов на злочин

Цієї ночі мукачівець, який тиждень тому вийшов із тюрми, знову пішов на злочин

Цієї ночі мукачівець, який тиждень тому вийшов із тюрми, знову пішов на злочин
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 1 березня, близько 03:45 черговий наряд патрульних на вулиці Окружній у місті Мукачеві виявив чоловіка, який витягував із шахти кабель. Поряд з ним поліцейські виявили спеціальний пристрій для відрізання дроту.

Для документування злочину на місце події виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Мукачівського районного управління поліції. Як з’ясували поліцейські, чоловік відтягнув бетонну кришку з телекомунікаційної шахти і намагався викрасти близько 120 метрів кабелю, який використовують для передачі інформаційних сигналів.

Реклама

Особу порушника поліцейські встановили одразу. Ним виявися раніше судимий 37-річний мукачівець. Чоловік вже притягувався до відповідальності та був судимий за вчинення більше 60 фактів майнових злочинів. Під  час особистого огляду від нього вилучили викрадений кабель та «кусачки», які чоловік  викинув неподалік місця вчинення крадіжки.

Читайте також:
Фігурант злочину скоїв у Мукачеві ще один проступок
Реклама

Поліцейські Мукачівського районного управління проводять розслідування у рамках  кримінального провадження, розпочатого  за ч.2 ст.15, ч.1 ст.185 (Замах на вчинення крадіжки) Кримінального кодексу України. Мукачівцю вже повідомили про підозру у вчиненні майнового злочину. Також встановлено, що чоловік лише 7 днів тому звільнився з місць позбавлення волі. 

На час проведення досудового розслідування справи вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Наразі, як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно