Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Два рідні брати скоїли злочин

Два рідні брати скоїли злочин
ВІДЕО ДНЯ

У селі Пийтерфолво, що на Виноградівщині, вночі невідомі особи, пошкодивши вікно, проникли в адмінприміщення сільського стадіону. Поживою крадіїв став мобільний телефон і бінокль. За даним фактом було розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

Цю крадіжку розкрили працівники кримінальної поліції Виноградова. Правоохоронці встановили, що до адмінприміщення на сільському стадіоні залізли вночі два жителі села Пийтерфолво – рідні брати віком 19 та 23 роки.

Реклама

Речові докази – викрадені бінокль і телефон правоохоронці вилучили та повернуть власникові. Обікрали також іншого жителя села Пийтерфолво. З гаражного приміщення потерпілого невідомі особи викрали електроінструменти: болгарку та електродрель.

Читайте також:
Процес крадіжки зняли на відео. Зловмисників чекав "сюрприз"
Реклама

Як встановили працівники кримінальної поліції, інструменти з чужого гаража викрав 25-річний знайомий та односелець потерпілого. Цей молодий чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, попередня правова кваліфікація – ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Речові докази – крадені електроінструменти вилучено й після проведення експертизи їх повернуть власникові.

Слідство у справах триває. Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру та обрання їм на період досудового розслідування запобіжних заходів.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно