Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Підстеріг у під’їзді будинку: чоловік із ножем у руках напав на молодого сусіда

Підстеріг у під’їзді будинку: чоловік із ножем у руках напав на молодого сусіда

Підстеріг у під’їзді будинку: чоловік із ножем у руках напав на молодого сусіда
ВІДЕО ДНЯ

Учора опівночі, 17 березня, в поліцію Ужгорода надійшло повідомлення про напад та поранення жителя багатоповерхівки на вулиці Міцкевича. Про напад на чоловіка повідомила його дружина. 

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції встановила, що потерпілий – це 30-річний мешканець цього будинку. Невідома особа завдала чоловікові ножового поранення в живіт. «Швидка» забрала пораненого до лікарні. 

Реклама
Підстеріг у під’їзді будинку: чоловік із ножем у руках напав на молодого сусіда – 04

Оскільки стан потерпілого був тяжкий, поліцейським не вдалося відразу з ним поспілкуватися. Однак, завдяки вжитим невідкладним оперативно-розшуковим заходам, цей злочин було розкрито за «гарячими слідами». 

Реклама
Читайте також:
Жінка побила сусіда. Чоловік опинився у лікарні

Поліцейські встановили та затримали ймовірного нападника. Ним виявився 53-річний житель того ж будинку, де стався злочин. Чоловіка раніше вже притягали до кримінальної відповідальності. 

Між чоловіками з якоїсь причини існували тривалі неприязні відносини. Тоді, 17 березня, близько 23:40 старший чоловік підстеріг у під’їзді будинку свого 30-річного сусіда й відібрав від нього мобільний телефон. Оскільки конфлікт на цьому не завершився, нападник сходив додому за ножем, повернувся і завдав ним потерпілому один удар в область живота. 

Реклама
Підстеріг у під’їзді будинку: чоловік із ножем у руках напав на молодого сусіда – 05

«Швидка» доставила пораненого чоловіка до реанімації міської клінічної лікарні. У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що наразі стан потерпілого залишається тяжким. 

За даним фактом слідчі Ужгородського райуправління поліції розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України( Грабіж).

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. В ході проведення невідкладного обшуку за місцем його проживання вилучено знаряддя скоєння злочину – ніж, та мобільний телефон, що належить потерпілому. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно