Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Відчинив авто за допомогою електронного спецпристрою: відео викрадення BMW

Відчинив авто за допомогою електронного спецпристрою: відео викрадення BMW

Відчинив авто за допомогою електронного спецпристрою: відео викрадення BMW
ВІДЕО ДНЯ

23 березня до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля марки «BMW» 2014 року випуску, яке власниця залишила на парковці території готелю у селищі Воловець. Потерпіла розповіла поліцейським, що іномарка була зачиненою та обладнана штатною сигналізацією, тож зникнення її помітили лише зранку. 

На території області негайно були орієнтовані всі поліцейські наряди. Розкриттям злочину займалися оперативники Управління карного розшуку області та місцеві поліцейські, які вже за лічені години з’ясували орієнтовний напрямок руху зловмисника.

Реклама
Відчинив авто за допомогою електронного спецпристрою: відео викрадення BMW – 04

За допомогою системи відеонагляду «Безпечне Закарпаття» співробітники відділу кримінального аналізу провели комплексну аналітичну роботу та проклали детальний маршрут, який привів поліцейських до Львова.

Реклама
Читайте також:
Мукачівець незаконно заволодів автомобілем "BMW" і перепродав його за пів мільйона жителю Ракошина

Саме там на одній із місцевих стоянок зловмисник сховав викрадену автівку. Також оперативники встановили, що після цього 48-річний фігурант на автомобілі марки «Mercedes-Benz» повернувся на Закарпаття, де його вже очікували працівники поліції.

Зараз вже відомо, що злочин чоловік скоїв вночі близько 3:30 години. Автомобіль він відчинив за допомогою електронного спецпристрою. Після цього, щоб залишитись непоміченим, він змінив номерні знаки на транспортному засобі.

Реклама

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Окрім цього суд розглянув клопотання слідчого щодо запобіжного заходу та взяв підозрюваного під  варту з можливістю внесення грошової застави.

У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що транспортний засіб вилучено та буде повернуто потерпілій. Затриманому зловмиснику загрожує до 5-ти років ув’язнення. Слідство у справі триває.

Відчинив авто за допомогою електронного спецпристрою: відео викрадення BMW – 05
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно