Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рано-вранці у Мукачеві обікрали квартиру

Рано-вранці у Мукачеві обікрали квартиру
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 21 квітня, до Мукачівського районного управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку будівельних та електроінструментів з квартири, розташованої  на першому поверсі будинку по вулиці Олексія Береста. Заявник розповів, що невідомі могли вчинити крадіжку з 19 по 21 квітня, в період його відсутності.

На місце події для документування злочину виїхали працівники слідчо-оперативної групи. У ході проведення оперативної роботи поліцейські за кілька годин вийшли на слід зловмисника та розшукали викрадені речі.

Реклама

На сьогодні встановлено, що 20-річний мукачівець у період часу з 4 до 6-ї години ранку через вікно виніс з помешкання, де відбувались ремонтні роботи, бетонозмішувач,  болгарки, електродрилі, шуруповерт,  перфоратор, драбину та інше майно. Загальна сума збитків склала близько 20 тисяч гривень.

Читайте також:
Закарпатка під виглядом соцпрацівниці обкрадала людей
Реклама

Частину крадених речей чоловік сховав у власному помешканні, інше – неподалік місця вчинення злочину, у закинутій будівлі. Викрадені речі поліцейські вилучили та повернуть власникові.

Відносно чоловіка, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У справі триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно