Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Спецоперація у Мукачеві: поліція показала відео затримання наркоторговця

Спецоперація у Мукачеві: поліція показала відео затримання наркоторговця

Спецоперація у Мукачеві: поліція показала відео затримання наркоторговця
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 28 квітня, близько 18:00, оперативники карного розшуку поліції Мукачева, за процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури, затримали «на гарячому» раніше судимого місцевого наркоторговця, який організував канал постачання небезпечних психотропних засобів на територію міста. Поліцейські протягом кількох місяців вели оперативну роботу та задокументували кілька фактів продажу ним забороненого товару наркозалежним клієнтам.

Зловмисника затримали під час продажу чергової дози метамфетаміну неподалік станції з техобслуговування автомобілів в Мукачеві, за силової підтримки бійців Роти поліції особливого призначення. Наркоторговець саме передав клієнтові товар та отримав взамін грошові кошти.

Реклама

Поліцейські вже провели обшуки за місцем проживання затриманого та осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності. Всі вилучені речові докази буде скеровано для експертного дослідження.

Читайте також:
Оприлюднено відео з місця спецоперації в Мукачеві
Реклама

Слідчі кваліфікують дії фігуранта за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто збут наркотиків вчинений повторно. Мукачівця затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках кримінального провадження поліцейські продовжують розслідування для встановлення можливих спільників підозрюваного. Також буде встановлено і походження товару, адже, як зауважили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, кожен затриманий наркоторговець – ще один крок до блокування наркобізнесу в регіоні. Відео затримання можете переглянути тут.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно