Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що накоїв директор підприємства: подробиці від поліції

Що накоїв директор підприємства: подробиці від поліції

Поліція Закарпаття викрила на махінаціях із землею директора однієї з приватних фірм, які функціонують в Ужгороді. У ході досудового розслідування слідчі поліції встановили, що фірма, якою керує 42-річний житель Львова, протягом кількох років здійснювала підприємницьку діяльність у приміщенні, яке розташоване у центрі Ужгорода, а саме на вулиці Підгірній. 

ВІДЕО ДНЯ

Згодом, за рішенням керівництва товариства, будівлю було знесено, а на її місці побудували новий об’єкт. Однак, у процесі зведення новобудови, бетонний фундамент вийшов за контури старої будівлі, зайнявши комунальну землю. Оскільки жодних дозвільних документів на ділянку у громадянина не було, зведення чотириповерхової будівлі на місці старого об’єкту вважається незаконним. 

Читайте також:
Афера на Закарпатті: підприємець два роки наносив державі збитки
Реклама

Так, своїми умисними діями, фігурант заподіяв значної матеріальної шкоди та підозрюється у вчиненні злочину за ч. 1 та ч. 3 ст. 197-1 Кримінального кодексу України, а саме самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному власнику та самовільне будівництво будівель на самовільно зайнятій земельній ділянці.

Наразі у справі триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Головного управління поліції Закарпаття. Оперативний супровід у справі ведуть співробітники сектору захисту інтересів суспільства і держави.  За скоєне фігурантові загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно