Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Провокація у Берегові: двом підозрюваним обрали запобіжні заходи

Провокація у Берегові: двом підозрюваним обрали запобіжні заходи

Берегівським районним судом задоволено клопотання, погоджене прокурором Берегівської окружної прокуратури, та обрано двом мешканцям Дніпра запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту в нічну пору доби із застосуванням електронних засобів контролю.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом 60 діб підозрювані не матимуть права залишати місце свого проживання у визначені години та виїжджати за межі Дніпра.

Нагадаємо, напередодні чоловікам повідомили про підозру у порушенні рівноправності громадян залежно від їх національної належності із застосуванням погроз (ч. 2 ст. 161 КК України). Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу і третьому фігуранту – жителю Києва.

Реклама
Читайте також:
Викрито злочинців, які поширювали антиугорські листівки

Як встановили правоохоронці, чоловіки отримали пропозицію від невстановлених наразі осіб щодо розповсюдження провокаційних листівок у місті Берегові. За це їм обіцяли грошову винагороду у розмірі 200 доларів США. У ніч із 1 на 2 травня вони розклеїли вказані матеріали на вхідних воротах і парканах житлових будівель у Берегові.

Реклама

Як повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури, написи на листівках містили погрози угорській нацменшині, що мешкає на Закарпатті, та були спрямовані на розпалювання національної ненависті у регіоні.

Провокація у Берегові: двом підозрюваним обрали запобіжні заходи – 01

Слідство у вказаному провадженні триває. Його ведуть слідчі Берегівського райвідділу поліції ГУ Нацполіції в Закарпатській області за оперативного супроводу обласного управління Служби безпеки України. Процесуальне керівництво забезпечує Берегівська окружна прокуратура.

Реклама

Нагадаємо, СБУ викрила закарпатця, який закликав до зміни меж території України.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно