Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримали двох податківців

На Закарпатті затримали двох податківців

Державне бюро розслідувань затримало двох працівників Головного управління Державної податкової служби України в Закарпатській області, які, діючи за попередньою змовою, вимагали у підприємця неправомірну вигоду за звільнення від сплати значної суми податків.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник відділу та головний державний ревізор-інспектор Головного управління Державної податкової служби України в Закарпатській області вимагали 250 тис. грн від суб’єкта господарської діяльності за звільнення від сплати 980 тис. гривень податку, а також супутніх штрафних санкцій.

На Закарпатті затримали двох податківців – 01
Реклама

Учора, 12 травня, під час одержання частини неправомірної вигоди у сумі 180 тис. гривень, податківців затримали в порядку реалізації ст. 208 КПК України.

Читайте також:
Лісничий вимагав 2000 доларів хабаря або євробляху
Реклама

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України), а також щодо обрання відносно них запобіжних заходів.

На Закарпатті затримали двох податківців – 02

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама
На Закарпатті затримали двох податківців – 03

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора. Оперативний супровід — Головне оперативне управління Державного бюро розслідувань.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно