Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівських бандитів, які тримали у страху всю область, засудили

Мукачівських бандитів, які тримали у страху всю область, засудили

Закарпатською обласною прокуратурою у Львівському апеляційному суді доведено вину чотирьох учасників злочинного угруповання з Мукачева у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 189 КК України). Суд залишив в силі вирок першої інстанції, за яким лідера зловмисників засуджено до 4 років позбавлення волі, а його спільників – до 3 років.

ВІДЕО ДНЯ

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловіки вимагали від закарпатця 15 тис доларів США за неіснуючі борги. У випадку відмови платити – погрожували фізичною розправою та вбивством.

У березні минулого року, при передачі 2,5 тис. доларів США чоловіків викрили прокурори спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції в Закарпатській області за оперативного супроводу обласного управління Служби безпеки України.

Реклама
Читайте також:
На Мукачівщині голова ОТГ очолив злочинне угрупування: усі подробиці

Зауважимо, що лідер угруповання – неодноразовий фігурант інших кримінальних проваджень. На час слідства та судових розглядів як він, так і троє інших громадян, перебували під вартою без можливості внесення застави.

Реклама
Мукачівських бандитів, які тримали у страху всю область, засудили – 01

Апеляційні скарги на вирок Мукачівського міськрайонного суду у вказаному провадженні подали як обласні прокурори, так і адвокати засуджених. Сторона обвинувачення наполягала на призначенні особам більш суворого покарання в межах санкції інкримінованої їм статті – 7 та 6 років відповідно.

"Ці скарги судом відхилено та залишено вирок першої інстанції без змін. Рішення вже набуло законної сили", – підсумували в пресслужбі Закарпатської облсної прокуратури.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно