Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Потрійна ДТП у Мукачівському районі: постраждало 4 людей

Потрійна ДТП у Мукачівському районі: постраждало 4 людей

Вчора, 10 червня, близько 14:40 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Кленовець Мукачівського району. Поліцейські слідчо-оперативної групи відділу поліції, які працювали на місці події, з’ясували попередні обставини пригоди.

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що 42-річний водій «Hyundai Elantra», рухаючись у напрямку села Верхня Визниця, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Volkswagen Vento», під керуванням 40-річного жителя Сваляви.

Потрійна ДТП у Мукачівському районі: постраждало 4 людей – 01
Реклама

Внаслідок удару «Volkswagen» відкинуло на узбіччя, де відбулось зіткнення ще з одним припаркованим авто – «Mercedes-Benz Sprinter». У результаті аварії водіїв та двох пасажирів, серед яких жінка-пенсіонер, з травмами різного ступеню важкості доставлено до лікарні.

Читайте також:
Опубліковано відео з місця смертельної ДТП біля села Іванівці
Реклама

Водія «Hyundai Elantra»поліцейські освідчили, чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що у нього зафіксовано 2,05 проміле алкоголю в крові.

За фактом автопригоди слідчі відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин). 

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик поліції. В ході слідства поліцейські встановлять всі обставини аварії.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно