Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві ошукали дівчину, яка хотіла повернути свого хлопця

У Мукачеві ошукали дівчину, яка хотіла повернути свого хлопця

До Мукачівського районного управління поліції звернувся житель міста з повідомленням про те, що його неповнолітня донька стала жертвою шахрайки. Чоловік розповів, що протягом тривалого часу його 17-річна дочка невідомій жінці виносила з будинку гроші, ювелірні прикраси, побутову техніку, електроінструменти, телефони, планшет та інше цінне майно.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські Мукачева оперативно відреагували та розшукали зловмисницю, яка ошукала неповнолітню дівчину. У ході розслідування з’ясовано, що 33-річна жінка у ролі посередника між неповнолітньою та вигаданою цілителькою, під приводом повернення хлопця дівчині, виманила у неї гроші та майно на суму понад 60 тисяч гривень.

Читайте також:
Лише так можна врятувати маму: шахрайка виманила у закарпатки півмільйона гривень
Реклама

Окрім техніки, яку дівчина винесла з помешкання батьків, вона перераховувала на банківський рахунок зловмисниці гроші різними сумами від 300 до 3000 гривень. Загалом слідчим поліції вдалось встановити понад 40 таких епізодів. У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що під час документування кримінального правопорушення поліцейські частково вилучили майно потерпілих з помешкання зловмисниці, частину підозрюваній вдалось перепродати. 

За вказаним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частинами 1 та 2 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські зібрали достатньо доказів у справі та повідомили шахрайці про  підозру у вчиненому злочині та вже готують матеріали для обрання їй запобіжного заходу. За скоєне підозрюваній загрожує до трьох років позбавлення волі.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно