Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Силовики увірвались у двір 18-річного закарпатця: опубліковано відео

Силовики увірвались у двір 18-річного закарпатця: опубліковано відео
ВІДЕО ДНЯ

22 червня, під процесуальним керівництвом прокуратури, за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення, працівники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області спільно з поліцейськими Великого Березного оперативно викрили збувача заборонених речовин. 

18-річного жителя Малого Березного затримали в порядку статті 208 КПК України саме в час, коли він намагався вчергове продати заборонений товар. Наркотики та виручені за них гроші вилучено. 

Реклама

Крім того, працівники поліції встановили особи трьох подільників затриманого. Ними виявилися 37-річний родич зловмисника, ще один його 34-річний односелець та 44-річний житель сусіднього села Мирча.

Силовики увірвались у двір 18-річного закарпатця: опубліковано відео – 07
Реклама
Читайте також:
Що відбувалось у Великих Лучках: правоохоронці показали відео

Слідчі встановили, що ця група осіб займалася поширенням наркотичних речовин не лише серед жителів вказаних населених пунктів, але й на території всього Ужгородського району.

Реклама

Вчора поліцейські провели і ряд обшуків  у помешканнях усіх зловмисників. У результаті – вилучено розфасований у численні zip-пакети канабіс, а також зброю та гроші, отримані злочинним шляхом. Крім того, правоохоронці виявили насадження та спеціально обладнані приміщення для вирощування марихуани. Загалом вилучено близько 2,5 кг наркотиків.

Силовики увірвались у двір 18-річного закарпатця: опубліковано відео – 08

За даним фактом слідчі поліції Закарпаття проводять розслідування в рамках ч.2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

Один із групи наркоторговців – 44-річний мешканець села Мирча вже має судимість за аналогічну діяльність. Крім того притягався до кримінальної відповідальності за розбій. 

Силовики увірвались у двір 18-річного закарпатця: опубліковано відео – 09

У ході слідства поліцейські з’ясують роль кожного члена злочинної групи та їхнім діям буде надано відповідну правову оцінку. Усі речові докази відправлено на експертизу. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, поліцейські показали відео затримання наркоторговця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно