Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні суд розглядатиме справу, фігурантом якої є мер Ужгорода

Сьогодні суд розглядатиме справу, фігурантом якої є мер Ужгорода

У п’ятницю, 25 червня, в обласному центрі Закарпаття відбудеться суд у скандальній справі щодо привласнення понад 6,5 млн.грн при реставрації "Совиного гнізда".

ВІДЕО ДНЯ

Гучну справу, яка набула розголосу на міжнародному рівні і стосується журналістського розслідування американського видання "Радіо Свобода" про розкрадання європейських коштів, суд розглядає вже понад півтора року.

У п’ятницю, 25 червня, о 14:15, колегія у складі суддів Ужгородського міськрайсуду Іванова А.П., Малюка В.М., Фазикоша О.В. розгляне кримінальну справу №308/12331/18 по обвинуваченню міського голови Ужгорода Богдана Андріїва у привласненні, розтраті майна на сумму понад 6,5 млн.грн. або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Реклама
Читайте також:
Працівницю управління соцзахисту спіймали на привласненні понад 100 тисяч гривень

Очільник обласного центру Закарпаття є фігурантом справи про розкрадання коштів під час реставрації пам’ятки архітектури національного значення «Амбар та винний льох XVII століття» (відоме як «Совине гніздо»). Частину коштів на реставрацію виділили з міського бюджету, ще частину — з гранту Європейського Союзу.

Реклама

Андріїва звинувачують у сприянні розкраданню понад 6,5 мільйона гривень, до якого причетні також попередній мер Ужгорода Віктор Погорелов та ексдепутат облради Віктор Трикур.

Нагадаємо, закарпатець привласнив понад мільйон державних коштів під час будівництва центру з надання адміністративних послуг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно