Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Водій збив пішохода і втік із місця ДТП

Водій збив пішохода і втік із місця ДТП

Повідомлення про автопригоду з потерпілими у селі Тарнівці Ужгородського району до поліції надійшло ще 21 червня, близько 22 год. На місце події виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи та експерти.

ВІДЕО ДНЯ

Вони встановили, що внаслідок ДТП травми отримав 35-річний чоловік. Медики діагностували у потерпілого черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом носа. Водій, який травмував пішохода, з місця аварії втік.

У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів всі деталі справи вдалося встановити. Поліцейські з’ясували особу водія та знайшли його транспортний засіб. До автопригоди причетний 56-річний мешканець сусіднього села Галичі.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті сталась аварія. Постраждало 4 людей

Винуватець аварії не впорався з керуванням і допустив наїзд на  місцевого жителя. У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що після вчиненого водій покинув місце автопригоди, а автомобіль сховав у дворі товариша.

Реклама
Водій збив пішохода і втік із місця ДТП – 01

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції відкрили  кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху. 

Також відносно водія вирішується питання про відкриття кримінального  провадження за ч.1 ст.135 Кримінального кодексу України. Йдеться про залишення  особи в небезпеці. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик відділення поліції. Слідство у справі триває.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно