Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зірки Львівського Оперного театру виступлять в Мукачеві

Зірки Львівського Оперного театру виступлять в Мукачеві

З початку війни навіть попри відновлення роботи театральних залів гастрольне життя, звісно, не повернулось навіть до «карантинних» масштабів. Воно й не дивно, тому що окрім об’єктивних факторів, які ускладнюють проведення заходів, такі як повітряні тривоги і відключення світла, промоутери зіткнулись із дефіцитом контенту.

ВІДЕО ДНЯ

Адже чимало митців, акторів, представників артистичного «цеху» різних жанрів опинились закордоном, або взяли до рук зброю і знаходяться зараз на передовій.

І якщо маленькі антрепризи чи рідкісні концерти естрадних виконавців ще подеколи можна побачити на афішах  міста, то з великими постановками або ж гастролями балету виникла прогалина. Хоча попит на такий вид дозвілля є навіть у військовий час.

Реклама
Читайте також:
Мукачівський драматичний театр урочисто відзначив 75-річчя творчої діяльності

Незважаючи на погіршення економічної ситуації в країні, глядачі прагнуть хоча б на деякий час змінити невтішну атмосферу сьогодення. Завдяки спільним зусиллям керівників театральних майданчиків, які пішли назустріч організаторам, оренда приміщень для виступу артистів стала дешевшою, що відразу позначилось на вартості квитків (які у порівнянні скажімо з 2021 роком стали істотно доступнішими).

Реклама

І першою ластівкою для прихильників більш елітарних жанрів стане візит у Мукачево солістів Львівської Опери 13 грудня. Такі відомі провідні артисти балету як Дарина Кірік та Андрій Гаврін покажуть кращий доробок з популярних класичних творів, так як «Танець смерті» і «Лебідь» Сен-Санса, «Список Шиндлера» і «Por una cabeza» Вільямса, «Баркаролла» Офенбаха чи «Циганка» Равеля.

Будуть у програмі і «Чардаш» Монті і «Українська поема» Станковича. Загалом цього вечора глядачі побачать 12 популярних класичних творів, під які поставлена хореографія. І все це звучатиме наживо завдяки запрошеним музикантам.

Єдиний показ «Звуків музики» («Les Sons De La Danse») відбудеться в Мукачеві в драмтеатрі 13 грудня. Квитки без жодних комісій продаються у касі театру або онлайн.

Реклама
Зірки Львівського Оперного театру виступлять в Мукачеві – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно