Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині відбувся творчий звіт районних колективів

На Тячівщині відбувся творчий звіт районних колективів

14 червня на сцені районного будинку культури розмаїття народних талантів демонстрували митці району у творчому звіті «Мараморошські наспіви».

ВІДЕО ДНЯ

На звіті були присутні представники з області: директор Обласного організаційно-методичного центру культури – Дрогальчук Ганна Василівна, керівник оркестру заслуженого академічного Закарпатського народного хору – Бровді Михайло Васильович, провідний методист відділу інновацій, соціально-культурних програм, технологій та культурно-дозвіллєвої роботи Обласного організаційно-методичного центру культури Мишанич Володимир Васильович, - інформують у Тячівській РДА.

Вітаючи учасників творчого звіту, начальник відділу культури Тячівської РДА Василь Антонович Гудак зазначив, що такі заходи мають вагоме значення у збереженні культурної спадщини. «Те, що ми бачимо сьогодні, – прояв великого духовного багатства і великої майстерності українського народу. Наше завдання – зберегти і примножити це багатство».

Реклама

Творчий звіт району вирізнявся майстерно вибудованою концертною програмою, гарною режисурою та високим виконавським рівнем творчих колективів. Не можна виділити кращі номери у цьому захоплюючому видовищному дійстві, адже кожен з них був неперевершений.

В рамках творчого звіту на високому організаційному рівні була представлена виставка декоративно-прикладного мистецтва, на якій експонувались роботи майстрів та умільців району.

Реклама

Завдяки всім учасникам творчого звіту району свято народних талантів Тячівщини вдалося на славу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно