Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Студенти Закарпатського художнього інституту представили свої дипломні роботи

Студенти Закарпатського художнього інституту представили свої дипломні роботи

Студенти Закарпатського художнього інституту представили свої дипломні роботи

Голова обласної ради Володимир Чубірко та голова ОДА Василь Губаль на запрошення ректора Закарпатського художнього інституту Івана Небесника побували на публічному захисті дипломних робіт випускників Закарпатського художнього інституту та коледжу мистецтв імені Адальберта Ерделі, який відбувся у виставковому форматі в «Галереї Ілько». Тут представлено роботи 70 випускників інституту та 40 – коледжу. Головою комісії, яка оцінюватиме роботи випускників став віце-президент Національної академії мистецтв України Микола Яковлеєв.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатський художній інститут створено 12 років тому. Тоді до викладацької діяльності було запрошено провідних художників краю. Становленню інституту надавали допомогу і підтримку видатні діячі мистецтва України Еммануїл Мисько, Андрій Чебикін, Андрій Бокотей, Володимир Микита, Володимир Чепелик. У червні 2009 року відбувся перший випуск п’ятого курсу інституту, які захистили рівень спеціаліста зі спеціальностей образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, а також дизайну. Тут готують фахівців за напрямками «образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» (живопис, художня кераміка, художня обробка металу, художня обробка дерева) та «дизайн» (графічний дизайн, дизайн інтер’єру, дизайн середовища), - інформує прес-служба облради. 

На публічному захисті дипломних робіт, окрім живописних праць, на виставці представлені вироби з дерева, артбуки (книжечки), плакати, афіші, макети, роботи з дизайну інтер’єра і середовища.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно