Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • У замку Сент-Міклош творче об’єднання "Райдуга" презентувало власні творчі доробки

У замку Сент-Міклош творче об’єднання "Райдуга" презентувало власні творчі доробки

У замку Сент-Міклош творче об’єднання "Райдуга" презентувало власні творчі доробки

Днями в замку Сент-Міклош, що в закарпатському селищі Чинадієво, відбулася презентація творчого об’єднання "Райдуга". Близько 20 митців товариства представили на розсуд глядачів біля 50 полотен різного жанру та тематики.

ВІДЕО ДНЯ

В експозиції можна побачити і рідні краєвиди, і цікаві натюрморти, і архітектурні краєвиди та абстрактні композиції. Як завжди привертають увагу монументальні квіткові композиції Галини Гренко, виконані у класичній манері полотна О.Шабуні, імпресіоністичні краєвиди Віктора Грабаря, чудові квіти Марти Балеги та Ірини Майбороди, абстрактні композиції Наталії Рибар, різьба по дереву Сергія Пішковція та інше.

Творче об’єднання "Райдуга" є досить активним у творчому житті краю і цьогоріч це вже третя їх виставка, але перша у замку Сент-Міклош. За плечима об’єднання численні виставки у міській картинній галереї, минулого року відбулося декілька виставок у Прикарпатті, зокрема у містах Івано-Франківську, Галичі та Калуші. Митці систематично проводять мистецькі пленери, на яких підвищують свою майстерність та спілкуються. Радує те що художники не замикаються у своєму колі, а виносять на люди свою творчість, пропонують свій творчий продукт для загалу. І вибір місця даної експозиції саме у замку Сент-Міклош є дуже показовим, адже саме тут ці полотна отримають не тільки оцінку глядача, а й принесуть хвилини задоволення та відпочинку поруч з прекрасним туристам, котрі зараз активно відвідують замок. Для них відкритий чудовий та різнобарвний світ кольорів та відтінків, якими насолоджуєшся і в який поринаєш, переступаючи поріг виставкового залу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно