Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Учасники шоу "Голос країни" виступили з концертом у Хусті

Учасники шоу "Голос країни" виступили з концертом у Хусті

У День Конституції та напередодні Дня молоді у Хусті відбувся грандіозний концерт.

ВІДЕО ДНЯ

Перед хустянами виступили зірки-учасники пісенного шоу «Голос країни» закарпатець Іван Пилипець, львів’янин із Тунісу Аніс, наймолодший серед них Андрій Лучанко та переможець шоу Антон Копитін, розпочавши своє турне Україною саме в Хусті.

Вокалісти співочого шоу розповіли про свої враження від Закарпаття, зокрема, від Хуста.

Реклама

"Такого гостинного і дружелюбного народу мало де зустрінеш, - каже Антон Копитін. – Я просто вражений до глибини серця, як щиро люди мене зустріли тут. Наскільки тепло і затишно у вас. Починаючи від чистого повітря, природи і до душевного людського спілкування. Здається, зайду до будь-якої хати – і мені будуть раді. Щиро дякую хустянам за таке тепле ставлення."

Хлопці, які ще донедавна мали б бути запеклими конкурентами у боротьбі за перемогу, стали справжніми друзями. Навіть свого роду породичалися. Адже саме тут, на батьківщині «Карпатського чардашу» Івана Пилипця, багатодітна сім’я Копитіних похрестила свою донечку, хресним батьком якої став саме Іван Пилипець.

Реклама

"Я дуже радий, що на проекті знайшов такого класного друга, як Антон, - розповідає Іван. - Він щирий, душевний, добрий. А тепер ще став мені і кумом."

Виступи хлопців були справді вразливими. живий звук, справжні емоції, професійне виконання не могли залишити байдужими жодного слухача.

"Я сиділа в залі і не могла повірити, що зірки від мене так близько, -ділиться враженнями присутня на концерті Агнеса. - Я отримала надзвичайне естетичне задоволення від виступів молодих виконавців. Вони пропускали через себе кожну пісню, цим самим передаючи нам, глядачам, всі свої емоції та почуття."

Реклама

Важливим було і те, що зірки «Голосу країни» попри насичену концертну діяльність не забувають згадати і про те, що зараз відбувається на сході України. Тому їхні композиції були присвячені героям Небесної сотні, тим, хто помер від ворожої кулі на передовій, і тим, хто зараз боронить Україну. Також згадали Андрія Кузьменка. Його пісню виконав Андрій Лучанко.

Наприкінці артисти разом вийшли на сцену і всі бажаючі могли з ними сфотографуватися і взяти автограф.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно