Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У місті над Латорицею відбувся фестиваль "Мукачево запрошує друзів"

У місті над Латорицею відбувся фестиваль "Мукачево запрошує друзів"
ВІДЕО ДНЯ

Уже традиційно, у серпні місяці місто над Латорицею зустрічає учасників фестивалю для людей з вадами зору “Мукачево запрошує друзів” організатором якого є голова виробничої первинної організації Мукачівського учбово-виробничого підприємства “УТОС” Василь Кондрич.

І ось, цьогорічний ІХ фестиваль відбувся 4 серпня на базі відпочинку “Едельвейс” (с. Лісарня Мукачівського району). Гарний, сонячний день сприяв його проведенню. Біля високих ялиць на імітованій сцені демонстрували свої вокальні здібності представники організацій та товариств людей з інвалідністю по зору із семи областей України, - зазначили у відділі культури Мукачівського міськвиконкому.

Реклама

Розпочав фестиваль вокальне тріо із багатої на родючі землі Волині, подарувавши гостям фестивалю не тільки прекрасне виконання пісень, а й пригостивши присутніх запашним караваєм.

Фестиваль став справжнім святом. Було відчуття, що на сцені виступають провідні артисти української естради. Адже гарно підібраний репертуар виконавців і його професійне виконання зачаровувало в отриманні насолоди від почутого. Майже дві години промайнули, як одна мить. По завершенню у виконанні учасників прозвучав гімн фестивалю. Також кожного виконавця було нагороджено грамотою та подарунком.

Реклама

Треба сказати, що не легко членам журі було працювати. Надзвичайно складно вибирати кращого з кращих. Адже всі виконавці вразили своїм щирим, природнім, професійним виконанням та акторською майстерністю.

Побувавши на цьому святі, дивуєшся доброті людей, які, на жаль, не бачать кольори райдуги, яким Бог не дарував зір, але дарував їм добре серце, щиру душу і талант до співу.

Автор: Христина Волонтир

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно