Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва відзначатиме 70-річчя

Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва відзначатиме 70-річчя

Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва відзначатиме 70-річчя

У жовтні Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва відзначатиме 70-річчя створення закладу. На сьогоднішній день бібліотека обслуговує понад 15 тис. користувачів дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку, є головною книгозбірнею для дітей та юнацтва Закарпатської області, фонд якої складає 155 тис. примірників бібліотечних документів.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні заклад відвідав голова обласної ради Володимир Чубірко. Під час зустрічі з бібліотекарями він запевнив працівників, що обласна рада і надалі їх підтримуватиме, а також впроваджуватиме реальні кроки з децентралізації управління. Так, з ініціативи ради передбачено призначення та звільнення керівників обласних підприємств, закладів та установ на пленарному засіданні сесії. Цей механізм передбачає висунення трудовим колективом кандидатур, їх обговорення та погодження профільної комісії облради, відповідного управління чи департаменту ОДА, громадськості. На кожному етапі процес має бути прозорим і відкритим. Так, минулоріч керівником закладу було обрано Валентину Чіку, яка керує закладом 18 років, - зазначили у прес-службі Закарпатської облради.

Серед проблем, які озвучували працівники бібліотеки – низька зарплата, відсутність необхідних коштів на поповнення фондів. Також колектив готується до відзначення 70-річчя створення бібліотеки. Керівник ради пообіцяв колективу підтримку в його прагненні модернізувати бібліотеку.

Реклама
Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва відзначатиме 70-річчя – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно