Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті молодь читала вірші із запахом чаю

У Хусті молодь читала вірші із запахом чаю

22 серпня у Хусті відбувся літературник із незвичною назвою «Мідний чайник». Усі прихильники поетичної творчості прямо у центрі міста могли посмакувати не тільки вишуканими віршами, але й запашним чаєм. Організатором заходу виступила літературна спільнота «Тихий омут». Захід пройшов за підтримки управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Тож просто неба ділились позитивом та творчим доробком Вікторія Вибухова з Тернополя, Анастасія Квятковська зі Львова, Віталій Келемен із Рокосова та Віталій Керестен із Мукачева.

– Літературник у місті над Тисою проходить не вперше. Це вже наша сьома подібна акція. Правда на цей раз творчий вечір відбувався у видозміненому форматі – не у якомусь закритому закладі, а прямо на Майдані Незалежності. Назва виникла спонтанно, надихнув справжній старовинний чайник, поруч із яким хочеться поринути у світ поезії. Відрадно, що наразі нам допомагала міська рада та ряд меценатів, – розповів для редакції новин «Карпатського об’єктива» ініціатор заходу, очільник об’єднання «Тихий омут» Володимир Гримут.

Реклама

Крім поезії присутні на літературнику переглянули три кінострічки «Доторкнись і пробач», «Янголи помирають на світанку» і «Останній день». До речі, усі вони зафільмовані у Львові і в останній із них знімався і ведучий заходу, хустянин Михайло Понзель.

А завершилося свято поезії видовищним яскравим фаєр-шоу, яке показали присутнім на заході Михайло Деяк та Богдан Мушка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно