Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У День Незалежності на Хустщині виступили зірки шоу "Голос країни"

У День Незалежності на Хустщині виступили зірки шоу "Голос країни"

На святковий концерт до Хуста завітали учасники пісенного шоу «Голос країни» - підопічна Тіни Кароль Аня Шміляк та співак із команди Олександра Пономарьова Вілен Арустамов.

ВІДЕО ДНЯ

Спеціально до свята юні активісти Хустщини підготували цікавий флеш-моб, після чого хвилиною мовчання пом’янули тих, хто власне і приблизив до нас черговий День Незалежності ціною свого життя.

Відтак розпочався концерт. Звучали пісні талановитих місцевих виконавців, виконувалися танцювальні композиції від творчих колективів Хустщини. Проте з нетерпінням глядачі очікували на особливих гостей – учасників «Голосу країни», котрі приїхали до міста над Тисою і вживу порадували шанувальників своїми талантами.

Реклама

Хустяни радо зустріли їх бурхливими оплесками та оваціями. Окрім Ані Шміляк та Вілена Арустамова, виступили не менш талановиті співаки Гіві з Кіровограда, Юлія Сидорук із Острога, Інесса Грицаєнко з Фастова. По закінченню святкового дійства в небо були запущені палаючі ліхтарики на знак пам’яті про загиблих на полі бою та на знак вдячності їм за відважний подвиг та героїзм.

Організатор та натхненник заходу, півфіналіст «Голосу країни» Іван Пилипець наголосив, що наш обов’язок – спільно молитися за всіх, хто поліг у жорстокому бою за волю, за перемогу.

Реклама

- Вічна пам’ять про Небесну сотню, про мужніх вояків, які гинуть у неоголошеній війні, завжди палахкотітиме небесними ліхтариками у наших серцях. Хай їхній подвиг, їхня мужність будуть немарними. Низько схиляємо голови перед їхніми могилами і висловлюємо підтримку тим, хто зараз на сході України продовжує боронити свою батьківщину. Господи, бережи їх і пошли мир на нашу святу землю, - звернувся до присутніх Іван Пилипець.

Біля сцени діяла виставка народного мистецтва, підготована працівниками відділу культури району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно