Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді показали "Незламну" під відкритим небом

В Ужгороді показали "Незламну" під відкритим небом

Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради спільно з Ужгородською міською бібліотекою продовжують показ українських фільмів під відкритим небом. 29 серпня в парку "Підзамковому" показали стрічку "Незламна" — український повнометражний історико-драматичний та біографічний фільм.

ВІДЕО ДНЯ

В основу сюжету покладений життєвий шлях жінки-снайпера, майора Людмили Павличенко, а саме події 1937–1957 років. Парк був заповнений поціновувачами українського кіно: студентами, молодими сім’ями з дітьми та навіть людьми похилого віку. Літній теплий вечір, приємна музика, солодкі напої, їжа – усе це створювало незабутню атмосферу, яка заманювала перехожих. Трансляцію фільму почали з першими сутінками. Із початком стрічки голосні розмови стихли.

Більшість глядачів фільм ніби приворожив, кожен без винятку замислився над тим, яка важка доля жінки на війні. Після закінчення кіно, присутні мали можливість подивитися трейлер до фільму "Поводир", саме ця стрічка буде представлена до уваги ужгородцям на наступний тиждень. Начальник Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому Євген Бобров висловив слова подяки всім присутнім поціновувачам українського кіно та запросив на наступний сеанс.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно