Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Замок "Паланок" стане місцем підсумкової виставки еко-арт проекту "Green Life"

Замок "Паланок" стане місцем підсумкової виставки еко-арт проекту "Green Life"

У рамках еко-арт проекту «Green Life», який стартував у містечку Шаян на Закарпатті, в галереї мукачівського замку "Паланок" відбудеться підсумкова виставка. Подія запланована на 18.00, 22 жовтня.

ВІДЕО ДНЯ

Експозиція представить роботи, які були створені під час пленеру, таких відомих українських авторів як Віктор Рижих, Микола Маценко, Віктор Сидоренко, Олена Рижих, Анна Миронова, Юрій Пікуль, Артем Волокітін, Олеся Джураєва, Антон Логов, Саша Корбан, Юрій Коваль, Юрій Мусатов, Ніна Мурашкіна, Марія Кривопішина, Наталя та Олексій Іванюки та інші.

Головна ідея пленеру «Green Life» – крізь призму сучасного українського мистецтва, об’єднавши три покоління митців, показати важливість створення нових екологічних та енергозберігаючих проектів, продемонструвати великий інтелектуальний потенціал нашої країни та звернути увагу на відновлення чистоти Карпат, які називають «легенями Європи».

Реклама

Для проведення пленеру організатори обрали тихий та мальовничий куточок Західної України з унікальною природою та цілющими ресурсами – Шаян.

«Ми хочемо ще раз нагадати ідею життя у стилі Green Life! Кожен з нас може економити електроенергію, сортувати сміття та вчасно вимикати воду в своїх домівках. Слід пам’ятати про бережливе ставлення до ресурсів, подарованих природою, особливо, нашим політикам та бізнесу. Саме для цього відомі українські митці об’єднали зусилля, вони – свідомі громадяни, які думають про  екологію майбутнього та чистоту Карпат», — говорить куратор арт-проекту, Дмитро Струк.

Реклама

У каталозі, який вийде по завершенні проекту, буде опубліковано фото-архів про роботу художників та місце, де проходила унікальна арт-подія.

Організатор арт-проекту – Light art foundation.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно