Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві Миромен представив новий альбом "Меридіан"

У Мукачеві Миромен представив новий альбом "Меридіан"

Учора у прес-центрі "Панорама" відбулась презентація нового музичного альбому "Меридіан", авторами якого є троє реп-музикантів: Миромен з Берегова, Дмитро (De-Luxe) та Артем (Критик) з Виноградова.

ВІДЕО ДНЯ

Мукачівським журналістам представляв творчий доробок Мирослав Гопак (Миромен). Він зауважив, що сама платівка складається з шістьох треків, які були створені згаданими трьома авторами та виконавцями. 

"Назва цього альбому походить від перших літер наших імен: Мирослав, Дмитро (De-Luxe) і Артем (Критик). Ця назва залишалася робочою. Ми його так називали весь час при написанні матеріалу. Тому, коли прийшов час дати офіційну назву - ми вирішили багато не думати і залишили її такою – "Меридіан", – розповів Миромен.

Реклама

Основним посилом нової платівки є теми про правду і душу. Адже саме ці слова найчастіше звучать у піснях. У попередньому, сольному альбомі Миромена "Погляд Зі Сторони" більше йдеться про сучасні проблеми людей, які оточують його.

Його колега Артем (Критик) є таким "музичним конвеєром", оскільки він пише по одному альбому на рік. "Можу вже сказати, що на початку 2016-го року у нього вийде нова платівка", – стверджує репер з Берегова.

Реклама

Також він поділився подальшими творчими планами. "Я вже розпочав роботу над новим альбомом. До слова, першим його треком буде спільна робота з ВовоюЗіЛьвова", – сказав Мирослав Гопак.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно