Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У римо-католицькому костелі Мукачева відбувся благодійний концерт

У римо-католицькому костелі Мукачева відбувся благодійний концерт
ВІДЕО ДНЯ

У неділю в Мукачівському римо-католицькому соборі Св. Мартина з Туру пройшов благодійний концерт"Робімо добро без утоми".  Концерт організовано за сприяння Благодійного фонду "В наших руках майбутнє" за участі Ужгородського колежду культури і мистецтв.  Зібрані кошти будуть направлені для оснащення дитячого відділення Обласного клінічного територіального медичного об’єднання "Фтизіатрія".

Участь у концерті взяли понад 100 студентів та викладачів коледжу мистецтв. Програма була надзвичайно насиченою та різноманітною: від хорового та вокального співу до гри на скрипці, гітарі, акордеоні. Звучали відомі класичні духовні твори, українські та угорські народні пісні та музичні композиції, – зазначає прес-центр ОЦЗ у Закарпатській області.

Реклама

Зібрані кошти від благодійного концерту фонд скерує на оснащення єдиного в області протитуберкульозного дитячого відділення, що розташоване в обласній фтизіатричній лікарні. Одночасно тут може лікуватися 15-ро дітей.

Вже наступного року навесні заплановано провести благодійний концерт в Ужгороді. Цього разу благодійники хочуть допомогти Ужгородській міській дитячій лікарні. 

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно