Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Заради проекту "X-Фактор" Аліна Паш втекла із репетиції випускного шоу

Заради проекту "X-Фактор" Аліна Паш втекла із репетиції випускного шоу

Закарпатська співачка Аліна Паш розповіла про свої враження від вокального шоу «Х-фактор» та відкрила деякі подробиці свого завтрашнього виступу.

ВІДЕО ДНЯ

– Заради кастингу на шоу «Х-фактор» на СТБ ти втекла з репетиції випускного шоу на арені Національного цирку України. Не боялася, що матимеш проблеми?

– Ми готувалися до цього шоу кілька місяців, і це була дуже важлива подія для кожного студента. Туди потрапити було досить непросто. Мене взяли до цього шоу з номером, який я дуже хотіла – з підтанцьовкою з 8 осіб, тому я підводила і їх також. Звісно, я дуже хвилювалась, адже це була генеральна репетиція. Звичайно, на мене накричали, але коли дізналися, де я була і як все склалося, то порадувались за мене. Хто не ризикує – не співає на «Х-факторі»! 

Реклама

– Ти розповідала, що любиш такі напрямки у музиці, як r’n’b та хіп-хоп, але на «Х-факторі» ти співаєш пісні зовсім у іншому стилі. Чому?

– Я буду у майбутньому співати трохи у іншому стилі. Але зараз я розумію, що це шоу, де потрібно бути різною. Можливо, я виконаю якусь пісню, яка мені дійсно сподобається, і я передумаю. Такі ми музичні особистості, у нас сім п’ятниць на тиждень. Але зараз душа моя тяжіє до більш ритмічної музики. Хоча це і не повноцінні r’n’b та хіп-хоп, якими вони є у західних зірок. Все-таки ми – слов’яни, і трохи інакше сприймаємо цю музику, тому мені хочеться її ослов’янити, додати електронного звучання, і творити у цьому напрямку. У мене вже є багато ідей, адже «Х-фактор» надихає.

Реклама

– А через те, що твій смак у музиці не зовсім співпадає з тим, що ти виконуєш на шоу, конфліктів з приводу репертуару не виникало?

– Спочатку я подекуди не розуміла цього репертуару. Але ми приходимо сюди, і думаємо, що знаємо краще, що нам виконувати. Але люди, що працюють багато років у цій індустрії, набагато краще знають смаки телеаудиторії. І я розумію, що ці пісні «працюють», бо я зараз серед 5 фіналістів. Можливо, якби я завжди співала тільки те, що сама хочу, то вилетіла б звідси швидше.

– Кого з суддів ти хотіла собі у наставники?

Реклама

– Моя мама дуже відчувала до кого я потраплю, і казала: «Або Сергій Васильович, або Ніно Катамадзе». І вона виявилась права. Мені і самій хотілось потрапити до Ніно. Але я була б не проти потрапити і до Ігоря Кондратюка – мені він подобається і як член журі, і як наставник, він вміє підтримати.

– Нещодавно у тебе з Ніно Катамадзе був конфлікт. Як зараз складаються ваші стосунки?

– Конфлікти у нас були через те, що ми з нею дуже різні люди. Вона думала, що я буду постійно мовчати, адже у моєму характері є така риса. Ще з дитинства я старалася усім догоджати, бути хорошою, доброю. Моя мама працює вчителькою, а тато – міліціонером, тому я не могла "буянити". І на проекті, часом, мені хотілося щось сказати, а я мовчала. Виявляється, вона не хотіла, щоб я мовчала, вона хотіла, щоб я показала їй свій характер. І одного дня, коли пішла Ніні, емоції були на межі, у нас сталася невелика дискусія про те, навіщо далі йти. Я сказала Ніно, що не відчуваю від неї підтримки, і тому мені дуже важко їй відкритися, адже я не розуміла, що вона хоче від мене.  А вона виказала мені те, що їй не подобається. Скажу відверто – після цього наші стосунки змінилися. На минулому ефірі перед моїм виступом Ніно прибігла до мне, щоб побажати удачі. Вона така людина, яка не робить нічого на показ, і якщо щось робить – то це щиро. І тоді я це відчула. Мене це дуже порадувало.

– На кожному ефірі Андрій Хливнюк саме до тебе проявляє особливу увагу: захищає перед суддями, говорить компліменти. Як ти до цього ставишся?

– Мабуть, погано до цього ставитись не можна. Я не знаю, за що мені така увага. За кулісами у нас не було можливості поспілкуватися. А якщо і стикалася, то ми просто віталися і все. Я навіть соромлюся з ним заговорити, бо мені ніяково стає. Веду себе як 5-класниця, яка не знає, що сказати хлопцю, і одразу червоніє. Але, безумовно, приємно, що він мене виділяє. Одного разу він сказав, що я дуже гарна, хоча я з дитинства собі не подобалась: ні моє волосся, яке стирчало у різні боки, ні ці великі очі з великими синяками. Завжди я плакала і питала маму, чому я така страшна. А тут мені стало так приємно, і я зрозуміла, що треба дякувати батькам і природі за те, що я така, яка є.

– На цьому тижні учасники виконують пісні від наставників конкурентів. Ти своєю композицією задоволена?

– Спочатку я була дуже незадоволена. Мені дісталася пісня від Сергія Васильовича Сосєдова. Ні для кого не буде здивуванням, що він вибрав мені пісню Алли Борисівни Пугачової. Я не скажу, що була чи є її фанатом і навряд чи я стану її фанатом. Я її поважаю як артиста, який зробив свій вклад у шоу-бізнес СНД, але таку музику мені не дуже подобається виконувати. Але, так як це завдання від конкурента, я просто прийняла цей виклик і вирішила її зробити по-своєму. Я сподіваюся на розуміння глядачів і Сергія Васильовича. Ми зробили цю композицію інакшою. Побачимо, що з того вийде.

Реклама

– Не переживаєш, що Сергій Васильович не оцінить таку самодіяльність?

– Він же сам мені дав цю пісню, тому йому доведеться судити те, що у нас вийшло. Але найголовніші судді – це телеглядачі. Саме вони вирішують, хто проходить далі, тому я сподіваюся на їхню підтримку.

– Як ти готуєшся до завтрашнього ефіру?

– Я намагаюсь не бути сумною. Адже у мене одна з композицій буде веселою, вона потребує більше акторської гри. Мені хочеться, щоб люди прокайфували від цього, тому що постановка у нас дуже весела. Я ціную кожну хвилину на проекті, адже ми вже близькі до фіналу і кожен може покинути проект. Тому я намагаюся кожного обійняти, кожному подякувати за те, що все тут так класно, за те, що вони працювали зі мною весь цей час. Як тільки ми вийдемо з шоу, з нами вже ніхто не буде так цяцькатись, як зараз на проекті.

– Чи відчуваєш ти підтримку закарпатців?

Дуже відчуваю! Дедалі більше людей із Закарпаття мені пишуть, дзвонять. Люди в мене вірять, і це дуже надихає. Я знаю по відгукам знайомих, що люди цілими містами і селами підтримують «свою». Цікаво те, що мене зараз підтримують навіть ті люди, від яких я цього не очікувала. І для мене це неймовірно важливо!

– Кого вважаєш своїм головним конкурентом?

Реклама

Мені дуже важко говорити про конкуренцію, тому що ми з іншими учасниками дуже дружні: по вечорам дивимось фільми, разом суші їмо, робимо одне одному сюрпризи. Учора, наприклад, Женя з "Білої вежі" поклав нам з Наташею Папазоглу на ліжка по пачці "Raffaello". Ми ніколи не сваримось, жодного разу у нас не було конфліктів.

Всі ми конкуренти тут, але у той же час, ми такі різні, з різною аудиторією, і ми не знаємо, за кого і як голосують. Адже нас називають у довільному порядку. У кожного є своя сильна сторона, тому шанси на перемогу має кожен.

Чи потрапить закарпатка до трійки найкращих співаків країни, дивіться у суботу, 12 грудня о 19:00 в ефірі вокального шоу «Х-фактор»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно