Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві в 2016 році з’являться кілька нових фестивалів

У Мукачеві в 2016 році з’являться кілька нових фестивалів

На сьогоднішній сесії Мукачівської міської ради народні обранці затвердили міську комплексну Програму розвитку культури і мистецтв міста Мукачева на 2016 рік.

ВІДЕО ДНЯ

Ця Програма спрямована на забезпечення діяльності закладів культури і мистецтв міста Мукачева, духовне збагачення його громади.

"Незважаючи на певні досягнення та професійний рівень роботи працівників закладів культури, галузь культури міста Мукачева перебуває у стані, що потребує більшої уваги до культурного і духовного розвитку громади міста, шляхом використання сучасних соціокультурних індустрій у справі задоволення її духовних потреб, патріотичного та естетичного виховання  підростаючого покоління, формування в них міцної національної ідентичності та гордості за рідне місто, край та  державу, збереження культурних надбань України", – йдеться у поясненні до програми.

Реклама

Загалом на програму виділено 578 тисяч гривень. Кошти планують витратити на забезпечення діяльності міської централізованої бібліотечної системи, вручення стипендій, премій Мукачівської міської ради, літературної премії, організацію культурно-мистецьких заходів, конкурсів, фестивалів, виставок робіт образотворчого та народно-прикладного мистецтва.

У переліку заходів, на які депутати виділили гроші, значаться і кілька нових фестивалів. Зокрема, міський фестиваль "Літературна палітра", фестиваль джазової музики, який планують провести у червні місяці та фестиваль солодощів "Файноє шутиминя" (проводитиметься у серпні).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно