Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Закарпатська письмениця Вікторія Андрусів презентувала свою збірку "Полюції"

Закарпатська письмениця Вікторія Андрусів презентувала свою збірку "Полюції"

Закарпатська письмениця Вікторія Андрусів презентувала свою збірку "Полюції"

В Ужгородівідбулася презентація нової книжки відомої закарпатської письменниці Вікторії Андрусів.

ВІДЕО ДНЯ

Вікторія Андрусів представила нову збірку новел"Полюції" та розповіла про свою книгу: "Якщо узагальнити, то це книга про любов. Не чоловіка до жінки, а загальну, вселенську любов. І про любов до тих людей, які нам не завжди комфортні і яких ми краще не помічаємо. Тому не дивуйтеся, що серед моїх героїв, наприклад, безхатченко, який читає книги, що їх знаходить на смітнику. Або жінка, яку підібрав з вулиці чоловік-вдівець, до якого вона прив’язалася, як пес. Це і собака, який стає найвірнішим другом. І остання маленька повість – це розповідь про маленьку дівчинку, яка пам’ятає себе задовго до того, як вона народилася", – йдеться у повідомленні Ужгородського прес-клубу. 

"У цих людях живе щось непересічне, тому варто їх помічати. Натомість багато хто відчуває у душі дискомфорт, побачивши їх. Ось про це моя книга", – каже авторка. 

Реклама

Презентовану книгу видавництво видало за свій кошт. Для Закарпаття це, як зауважив письменник Олександр Гаврош, рідкість. Видавець Іван Ключевський, директор підприємства "Патент" пояснив: "Ми познайомилися з Вікторією Андрусів на книжковому ярмарку у Празі. Я побачив цікавість відвідувачів ярмарку до неї, оскільки на виступ Вікторії "прокинулися" усі, хто до того сидів, дрімаючи. Тоді у мене з’явився інтерес до творчості Вікторії і її майбутньої книги. Наше видавництво видає власні книги, це в основному казки, пізнавальна і туристична тематика, що успішно реалізовується. Прозу ніколи не видавали, але тексти Вікторії Андрусів захоплюючі, читаються на одному подиху і тому ми вирішили видати цю книгу".

Перший наклад – 500 примірників. У книзі – 16 оповідань, вона вже представлена у книжкових крамницях Ужгорода. 

Реклама

Вікторія Андрусів–- автор поетичних збірок "Серед зими верталися птахи" та "Із осені я склала ікебану", а також прозових збірок "Фізіологія жіночої депресії", "Курвацьке життя" та "Омана небесна". В 2011 році вийшов роман, який має назву "Притулок".

Лауреатка престижного міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова-2014". Автор низки документальних фільмів про автентоніку рідного краю. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно