Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові відкриється "Різдвяна майстерня"

У Рахові відкриється "Різдвяна майстерня"

5 січня об 11:00 у приміщенні Рахівської районної бібліотеки для школярів Рахова працюватиме «Різдвяна майстерня». Дітям пропонують власними руками створити різдвяний віночок і декорувати ним свою оселю. Про це повідомляють Туристичні інформаційні центри Карпатського біосферного заповідника.

ВІДЕО ДНЯ

Організатори (Карпатський біосферний заповідник та Рахівська районна бібліотека) забезпечать матеріали для виготовлення віночків – хвойне гілля, природні матеріали і декорування – шишки, жолуді та інш. і для роботи – ножиці, картон для основи, нитки. Учасники можуть проявити фантазію і принести з собою будь-які елементи новорічного декору, які хочуть побачити на власному віночку – ялинкові іграшки, мішуру, стрічки і все інше, чого душа забажає.

«Різдвяний віночок – прекрасна альтернатива живій ялинці! Він наповнить дім ароматом хвої, привнесе новорічний настрій і подарує радість творчості. Для виготовлення віночків використовуються хвойні гілки, які зрізують з нижньої частини стовбура зрілих дерев. З часом це гілля у дерев відмирає, тож шкода довкіллю практично не наноситься. Натомість молоді ялинові деревцята, які зазвичай використовуються як новорічні, залишаються в лісі, ростуть, милують око і виконують свої екологічні функції», – запевняють організатори.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно