Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Прихильники таланту Джоан Роулінг провели у Мукачеві новорічну феєрію в стилі Гаррі Поттера

Прихильники таланту Джоан Роулінг провели у Мукачеві новорічну феєрію в стилі Гаррі Поттера

Прихильники таланту Джоан Роулінг провели у Мукачеві новорічну феєрію в стилі Гаррі Поттера

Розпочалися зимові канікули – час веселощів та розваг. Щоб провести не лише весело, але й з користю свій вільний час юним мукачівцям міська бібліотека для дітей пропонує ряд цікавих та неординарних заходів. А розпочалися канікули з оформлення вітрин та фотозони в читальній залі бібліотеки, які разом з бібліотекарями в стилі "Витинанка" вигитовили активісти бібліотеки. Також відбулася Новорічна феєрія в стилі Гаррі Поттера.

ВІДЕО ДНЯ

У ці чарівні передноворічні дні прихильники таланту Джоан Роулінг вирішили провести святкове засідання фан-клубу "Поттеромани Мукачева". Святковий настрій присутніх підіймали: антураж читальної зали, який був оформлений в дусі книг про Гаррі Поттера та саундтреки до фільмів. Не менш важливим було, що й самі учасники феєрії вирішили провести старий рік у відповідному дрес-коді: мантії, чаклунські капелюхи, чарівні палички, окуляри.

Прихильники таланту Джоан Роулінг провели у Мукачеві новорічну феєрію в стилі Гаррі Поттера – 01
Реклама

Бібліотекарем читальної зали Товтин Аллою Михайлівною був підготовлений цілий ряд різноманітних ігор "закручених" навколо книги: вікторина, Бібліо-квідич, Хог-ворд, конкурс "Левітація", ігри "Чи правда, що...", "Вгадай персонажа за описом", "Читання думок", "Лабораторія чаклуна" та квест "Знайди скарб у таємній кімнаті". Після чого присутніх було запрошено за святковий стіл де вони пригощалися "Ельфійським вином", "Котловими кексами" та "Божевільними ягодами".

Півторигодинна святкова програма так захопила присутніх, що діти ще довго не хотіли розходились обговорюючи персонажів та події книг про Гаррі Поттера.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно