Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці вшанували пам’ять загиблих під час війни в Афганістані

Ужгородці вшанували пам’ять загиблих під час війни в Афганістані
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 15 лютого, минає 27-річниця, коли наші хлопці, які пройшли горнило війни, поверталися з далекого Афганістану. Ця дата в Україні стала Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З нагоди цього в області відбулися урочисті заходи.

Мітинг-реквієм пройшов в Ужгороді на Православній набережній біля пам’ятника «Скорботної матері», стели загиблим воїнам-афганцям. Сьогодні сюди прийшли ветерани бойових дій на території інших країн, воїни-миротворці, їхні рідні, а також представники органів влади, йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатської області.

Реклама

У церемонії покладання квітів до пам’ятника взяли участь: Голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, голова обласної ради Михайло Рівіс, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова  Закарпатської територіальної організації УСВА Віктор Югас, голова  Закарпатського обласного підрозділу «Ніхто крім нас» Михайло Куцкір. Серед присутніх  і начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак.

Загиблих учасників бойових дій на території інших держав вшанували хвилиною мовчання, і, традиційно, трьома пострілами в небо – як свідчення військової слави та честі героїв. До слова, неподалік місця проведення заходу рятувальники розклали пункт обігріву. Всі бажаючі тут могли зігрітися, почастувати смачною польовою кухнею.

Реклама

Нагадаємо, що у поминальні заходи відбулись і у Мукачеві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно