Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відбудеться дитячий літературний конкурс серед юних поетів

У Мукачеві відбудеться дитячий літературний конкурс серед юних поетів

Конкурс проходитиме у чотири етапи: І етап – з 16 лютого по 7 березня у загальноосвітніх, спеціальних школах-інтернатах визначаються до п’яти переможців від закладу, твори яких здаються до читальної зали Мукачівської міської бібліотеки для дітей для продовження участі у другому етапі конкурсу.

ВІДЕО ДНЯ

ІІ етап – з 9 по 20 березня у Мукачівській міській бібліотеці для дітей члени журі опрацьовують, рецензують авторські роботи, здійснюють відбір кращих дитячих поезій, визначають переможців, – зазначає Мукачівська міська рада.

ІІІ етап – 31 березня у читальній залі міської бібліотеки для дітей відбудеться поетичний гала-концерт переможців конкурсу та поетів міста Мукачева у рамках Всеукраїнського Тижня дитячого читання.

Реклама

IV етап – з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2016 року у читальній залі Мукачівської міської бібліотеки для дітей відбудеться урочиста презентація збірки дитячих поезій «Юні поети Мукачева», в якій будуть опубліковані твори переможців конкурсу.

У конкурсі беруть участь діти віком до 15 років, які мешкають та навчаються у місті Мукачево. Тематика твору – на вибір учасника конкурсу: літературний твір – поезія. Добірка має складатися з поезій, які раніше не друкувалися у альманахах та інших окремих виданнях.

Реклама

Голова оргкомітету-журі – Лідія Ходанич, кандидат педагогічних наук, доцент, письменниця, член Національної спілки письменників України, лауреат обласної літературної премії ім. Ф. Потушняка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно