Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівська районна бібліотека отримала нові книги

Тячівська районна бібліотека отримала нові книги
ВІДЕО ДНЯ

У четвер, 7 квітня, Тячівській районній бібліотеці в подарунок від народного депутата України Василя Петьовки передали набір книг сучасних вітчизняних та всесвітньо відомих авторів. Як зазначила директор ЦБС Інна Ключкей, таке поповнення книжкового фонду буває не часто.

«Василь Васильович знайшов можливість подарувати такі набори книг усім бібліотекам Тячівщини, щоб читачі навіть із віддалених сіл отримали доступ до цих видань. Якщо ми будемо пам’ятати історію і читати твори класиків та новітніх авторів, матимемо й майбутнє. Адже, як казав Вінстон Черчилль під час ІІ Світової війни: якщо ми не будемо фінансувати культуру та освіту, то заради чого ми воюємо?», – зазначив помічник народного депутата Василя Петьовки Ігор Грабарь, звертаючись до працівників районної книгозбірні.  

Реклама

Відтепер тячівські читачі матимуть змогу ознайомитись із насправді цікавими та сучасними творами:  «Іловайськ» Євгена Положія, «Аеропорт» Сергія Лойка, «Маруся» Василя Шкляра, роман-хроніка Світлани Алексієвич «Чорнобильська молитва», всесвітньо відомий бестселлер Деніеля Кіза «Квіти для Елджернона». Передали до книгарні і видання Юрія Винничука, Андрія Кокотюхи, Андрія Куркова, Сергія Жадана, Кузьми Скрябіна, та багатьох інших. 

«Нам дуже приємно отримати ці книги, адже це або останні видання, або перевидані, на різну тематику, смаки, потреби і вік. Велике спасибі народному депутату Василю Петьовці. Впевнені, що подаровані книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними,  а також сприятимуть їх освіті та розширенню кругозору», –  наголосили тячівські бібліотекарі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно