Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Письменниця Ірина Мацко зустрілась із мукачівськими школярами

Письменниця Ірина Мацко зустрілась із мукачівськими школярами

Учора відбулась надзвичайно цікава та наповнена позитивними емоціями "Година з автором" – Іриною Мацко – талановитою, креативною, молодою тернопільською письменницею, видавцем, авторкою найбільшої в Україні рукописної книги (занесеної в Книгу рекордів України). 

ВІДЕО ДНЯ

Школярі 3-х класів ЗОШ № 10 та СШ №16, які вже з нетерпінням чекали на цю зустріч, мали можливість поспілкуватися наживо з атором книжок, які вони нещодавно мали можливість прочитати, задати письменниці запитання не тільки про прочитане, а й про те, чи важко бути письменником, чому стають писменниками та інші не менш цікаві запитання. Гостя бібліотеки також презентувала й інші власні киги. Особливо дітям припали до душі серія книжок-переплутанок "Абрачупабрики", які можна не тільки читати, розмальовувати, а ще й погратися, вигадуючи різних неіснуючих тваринок, – інформує Мукачівська міська бібліотека. 

В рамках Всеукраїнського соціокультурного проекту "Вся Україна читає дітям" пані Ірина прочитала вголос одну з власних казок "Загублена писанка". Саме цю казку обрали усім залом діти, адже наближаються світлі Великодні свята. А ще письменниця познайомила присутніх з своїми книгами-альбомами "Книга мого роду" та "Рости, моє деревце", після чого провела з дітьми вікторину "Як добре я знаю свій рід" та майстер-клас по створенню родинного дерева. 

Реклама

Представники обидвох шкіл привітали гостю весняними квітами, а учні 3-Б класу ЗОШ №10 підготували зворушливі віршовані побажання, які продекламували авторці та подарували листівочки з намальованими власноруч малюнками до вподобаних казок. Ще довго не відпускала вдячна дитяча аудиторія нашу чудову гостю продовживши Годину (вже з хвостиком) з автором фотосесією з Іриною Мацко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно