Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Малій сцені Закарпатського облмуздрамтеатру відбудеться перша вистава

У Малій сцені Закарпатського облмуздрамтеатру відбудеться перша вистава

До відкриття Малої сцени Закарпатський обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв ішов десятиліттями, але тільки нині мрія багатьох крайових театрів може втілитися в реальність. Дві спроби були здійснені понад двадцять років тому, втім, на постійній основі Мала сцена так і не запрацювала. Тільки у 2015 році, з приходом у театр директора Василя Марюхнича, справа знову зрушилася з мертвої точки.

ВІДЕО ДНЯ

Вже цієї неділі глядачам представлять прем’єру вистави Лео Е.Манна "Спадкоємець". Це акторський проект театру, де в ролі постановника дебютує провідний актор Михайло Фіщенко. Ролі виконуватимуть заслужений артист України Степан Барабаш та акторське подружжя Рудольфа й Олесі Дзуринців, – йдеться у повідомленні управління культури Закарпатської ОДА.

У театральній програмці про прем’єру сказано: "Лео Е.Манн – сучасний драматург, який мешкає в Парижі. Проте історія, яку він розповів у "Спадкоємці", може відбуватися в будь-якій країні, в будь-якій родині. Це вистава про справжні людські цінності – про дружбу, кохання, вірність. Адже життя швидко минає, тому треба навчитися цінувати кожну мить, даровану долею. Берегти тих, хто поруч. Турбуватися про них. Вчасно робити вчинки. І не робити того, про що будеш шкодувати все життя".

Реклама

О 17.00 з журналістами поспілкується керівництво театру та постановник Михайло Фіщенко. Початок вистави о 18.00. Мала сцена має тільки 50 глядацьких місць, тож про квитки краще подбати заздалегідь, – радять організатори.

Повторення ж вистави планується на 8 травня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно