Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Шашлики, бограч, вино та крафтове пиво: вихідними у Мукачеві пройде фестиваль "Огинь і м’ясо"

Шашлики, бограч, вино та крафтове пиво: вихідними у Мукачеві пройде фестиваль "Огинь і м’ясо"

Шашлики, бограч, вино та крафтове пиво: вихідними у Мукачеві пройде фестиваль "Огинь і м’ясо"

Сьогодні в Мукачеві відбулася прес-конференція за участі директора туристичного інформаційного центру – Максима Адаменка.

Під час зустрічі з журналістами він розповів про гастрономічний фестиваль "Огинь і м’ясо", який відбудеться в Мукачеві з 7 по 9 травня. Концепція фестивалю – страви на вогні. Фест буде відбуватися у міському парку Перемоги, де 7 травня Мукачівський клуб байкерів "7 легіон" зустрічатиме своїх побратимів з інших міст і країн, 8 травня святкуватимуть день Матері, а 9 травня відбудеться урочисте закриття фестивалю і визначення переможців.

"Унікальність в організаційному плані гастрономічного фесту "Огинь і м’ясо" полягає в тому, що його організаторами будуть самі учасники. Адже саме вони інвестують в цей захід, сплачують гонорари естрадних виконавців, оренду сцени, світла, звуку. Інвестування в туристичні заходи – це найкраща реклама, адже кожен учасник буде прорекламований в соцмережах і рекомендований, як туристичний партнер міста Мукачево", – зазначив Максим Адаменко.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочнеться свято 7 травня об 11:00. Цього дня на території парку Перемоги відбудеться парад байків, катання відвідувачів на залізних конях, рейд вулицями міста, силові розваги. 8 травня святкуватимуть день Матері: для дітей передбачена цікава програма, відбудуться різноманітні сімейні змагання, за які учасники отримуватимуть цінні подарунки. 9 травня буде визначено переможців фестивалю і на гостей чекає цікава концертна програма.

"Хочемо зауважити, що перелік страв на вогні не буде обмежуватись лише шашликами, а широким спектром м’ясних виробів. Перед урочистим закриттям фесту будуть оцінюватись найкраща м’ясна страва на вогні і найкраща овочева страва. Крім смакових властивостей буде враховуватися і оформлення", – розповів директор туристичного інформаційного центру.

Реклама

На святі можна буде скуштувати вина від кращих виноробів краю, а також на фестивалі вперше презентують закарпатських пивоварів і можна буде скуштувати крафтове пиво.

Щодо кількості учасників та гостей заходу інфорації поки немає.

Реклама

"Не беруся оцінювати точну кількість людей, які прийдуть на свято. У нас поки нема якісного аналізу туристичного ринку про заповнюваність готельних номерів у цей час, про географію гостей фестивалю. Однак, ми очікуємо, що людей буде в десять разів більше, ніж на фестивалі "Варишська палачінта", оскільки зараз ми маємо три дні вихідних і про фестиваль, який стартує в суботу, інформувалося за місяць до його початку", – розповів Максим Адаменко.

Аби не заважати мукачівцям, які проживають неподалік парку Перемоги, фестиваль триватиме з 11:00 до 22:00.

"Щодо найближчих заходів у місті Мукачево, то вже 15 травня відбудеться свято морозива, 21-22 травня пройде фольклорний фестиваль "Смарагдові витоки" і в травні святкуватимемо 1120 річницю Мукачева. Це свято відбудеться в замку "Паланок", – підсумував Максим Адаменко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно