Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Медики Закарпаття презентують свої творчі роботи на виставці в Ужгороді

Медики Закарпаття презентують свої творчі роботи на виставці в Ужгороді

17 червня о 12:00 в атріумі головної адмінбудівлі краю відбудуться урочистості назустріч Всеукраїнському дню медичного працівника.

ВІДЕО ДНЯ

Мистецькою родзинкою святкування стане презентація художніх робіт самих медиків. Живописні, графічні, вишивані твори в різних жанрах і на різну тематику надали працівники закладів охорони здоров’я з усіх районів Закарпаття. Насолодитися такою арт-терапією містяни та гості Ужгорода зможуть до 22 червня, – повідомляє Управління культури Закарпатської ОДА.

А вже о 15:00 поряд представлять близько півсотні робіт фотохудожники – в рамках виставки "Карпатський Драг – 2016", яку вже вп’яте організовує Спілка фотохудожників Закарпаття під патронатом Міжнародної федерації фотомистецтва та за сприяння управління культури Закарпатської облдержадміністрації. Добірку сформовано зі світлин, що здобули відзнаки Другого міжнародного салону художньої фотографії – одного з найпрестижніших спеціалізованих конкурсів у Європі.

Реклама

Цьогоріч участь в ньому взяли 470 митців із 62-ох країн, запропонувавши на розгляд журі майже 7 000 світлин. На ужгородській експозиції, яку разом із організаторами відкриватимуть гості зі Словаччини, Угорщини, Румунії та Грузії, відвідувачі матимуть нагоду побачити портрети, традиційно-побутові замальовки і пейзажі від провідних фотохудожників різних країн. Виставка продовжиться до кінця місяця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно