Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • У Чинадієві стартував сезон в оздоровчому таборі для обдарованих дітей "Гармонія"

У Чинадієві стартував сезон в оздоровчому таборі для обдарованих дітей "Гармонія"

У Чинадієві стартував сезон в оздоровчому таборі для обдарованих дітей "Гармонія"

Відпочивальники, яких цьогоріч близько сотні – це переможці творчих конкурсів від районного до міжнародного рівнів. Таборування в "Гармонії" особливе тим, що у ньому гармонійно поєднані розважальна частина та творчий вишкіл – під наглядом досвідчених педагогів і музикантів, викладачів Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора. Власне, завдяки такому формату оздоровниця вже багато років поспіль залишається унікальною не лише на Закарпатті, але й у всій Україні. 

ВІДЕО ДНЯ

Участь в урочистому відкритті зміни взяли керівник табору, директор Чинадіївської дитячої школи мистецтв Михайло Фендик і сприятелі проекту – начальник управління культури Закарпатської ОДА Вікторія Фролова, голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин, а також виконувач обов’язків начальника відділу культури Мукачівської РДА Оксана Кречковська та голова ради директорів шкіл естетичного виховання Закарпатської області Леонтій Ленарт, – повідомляє Управління культури Закарпатської ОДА. 

Путівка на одного відпочивальника цього сезону обійшлась у 3633 гривні, з яких 750 – батьківська доплата, решту коштів у путівку заклали управління культури ОДА та обласна профспілкова організація працівників культури за дольової участі обласних профспілкових об’єднань працівників галузей освіти й охорони здоров’я. Вартістю путівки, зокрема, передбачено п’ятиразове харчування, відвідання культурних цікавинок і природних атракцій у різних куточках краю тощо.  

Реклама

Зміна триватиме три тижні. Примітно, що з нагоди її відкриття учні підготували яскравий концерт із творів, які принесли їм перемогу на конкурсах, та вже на святковому закритті зміни відпочивальники, за традицією, демонструватимуть, чому навчилися в таборі. 

Далі ж, 9 липня, розпочнеться і друга зміна табору – для дітей працівників галузі культури – тривалістю два тижні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно