Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Цьогорічний освітній наметовий табір «A.L.L. RightS» збере в університетській "Скалці" 70 учасників

Цьогорічний освітній наметовий табір «A.L.L. RightS» збере в університетській "Скалці" 70 учасників

Цьогорічний освітній наметовий табір «A.L.L. RightS» збере в університетській "Скалці" 70 учасників

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів щорічного освітнього наметового табору «A.L.L. RightS».

ВІДЕО ДНЯ

Цього літа молодь із Закарпаття та інших областей України знову матиме можливість провести незабутній тиждень на освітньому наметовому таборі «A.L.L. RightS», який проходитиме в с. Кам’яниця Ужгородського району на території санаторію-профілакторію УжНУ «Скалка», з 30 липня по 4 серпня.

Про те, яким буде цьогорічний табір, його особливості, концепцію та наповнення розповіли його організатори – представники Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

Реклама

Юлія Дуб, координатор проекту, сказала: «Ми щасливі, що робимо на Закарпатті таку чудову традицію. Основне завдання і мета табору – залучити закарпатську молодь до неформальної освіти, вивчення своїх прав, активності. Разом з тим табір є всеукраїнським. Гасло табору – тільки через власну активність, життєву позицію, навчання можна досягти правових позицій. Через дотримання прав людини можна досягти людської гідності, свободи тощо. Ми вдячні УжНУ за те, що нам безкоштовно надають територію, яке ідеально підходить для різних івентів табору, наметового містечка, польової кухні і т.д».

Організаторами молодіжного наметового табору про права людини є Фундація регіональних ініціатив. Участь візьмуть 70 осіб віком від 16 до 25 років. Вони отримають не лише знання, а і мотивацію до дії, згуртованості, заняття громадською діяльності. «Це цеглина у фундамент розвитку молодіжного руху та формування громадського суспільства», – каже Юлія Дуб.

Реклама

Під час табору відбудуться мотиваційні ватри – зустрічі з людьми, які домоглися успіху. Триватимуть дебати на гострі теми, перегляди фільмів про правозахисні рухи і т.п.

Олександр Ожват, комендант табору розповів про залучення партнерів. «Це соціально відповідальні компанії чи особи. Загальний бюджет табору – 33 тисячі грн. Організаційні внески учасників – це 250 грн, все інше забезпечуємо за рахунок партнерів».

Яна Заяць, відповідальна за роботу з учасниками закликала охочих заповнювати анкети, не відкладаючи на останній день. Основним критерієм відбору, за її словами, є мотивація. Дуже чекають закарпатців з різних районів Закарпаття. Зареєструватися можна до 30 червня за адресою: bit.ly/ALLrights2016.

Реклама
Цьогорічний освітній наметовий табір «A.L.L. RightS» збере в університетській "Скалці" 70 учасників – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно