Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Береги Ріки та Тиси в Хусті заполонило бите скло та купи іншого сміття

Береги Ріки та Тиси в Хусті заполонило бите скло та купи іншого сміття

Улітку узбережжя річок рясніють відпочивальниками. Краяни рятуються від спеки біля водойм. Це логічно й нормально. Однак далеко не кожен із тих, хто любить проводити дозвілля на лоні природи робить це цивілізовано.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо весною береги Ріки та Тиси в Хусті прибрані, і то завдяки волонтерам та самій воді, яка під час повноводдя відносить весь непотріб за межі міста, то протягом липня-серпня на береги стають схожими на стихійне сміттєзвалище. Чого там тільки немає: і памперсів, і пачок із-під цигарок, і  недопалків, і залишків їжі, і паперу, і одноразового посуду. Та найгірше, що вздовж водойм з’являється усе більше битого скла, на яке необачно може наступити будь-хто, у  тому числі – діти.

На жаль, контейнери для побутових відходів, встановлені активістами торік, теж кудись зникли. Тож дехто зі «сміттярів» виправдовується, що подіти рештки життєдіяльності немає куди. Утім власний непотріб не обов’язково залишати на місці відпочинку, усе сміття можна відвезти додому. Правда, таким чином, як не прикро, поступають одиниці.

Реклама

У той же час за засміченням узбереж немає ніякого контролю з боку екологічних служб,  тож краяни спокійнісінько смітять, наражаючи на небезпеку інших.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно