Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Конкурс, який став зірковим для чималої кількості українських артистів, шукає таланти на Закарпатті

Конкурс, який став зірковим для чималої кількості українських артистів, шукає таланти на Закарпатті

Конкурс, який став зірковим для чималої кількості українських артистів, шукає таланти на Закарпатті

У 2017-му році відбудеться ювілейний ХV-ий Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики "Червона рута", підготовка до якого стартувала вже навесні цьогоріч.

ВІДЕО ДНЯ

З березня по грудень 2016-го по всій Україні проходять відбіркові конкурси. Закарпаття – на черзі, повідомляє управління культури Закарпатської ОДА.

8 жовтня у Закарпатському обласному державному українському музично-драматичному театрі ім.Ю.-А. та Є.Шерегіїв стане відомо, хто одержить право представляти наш край у фіналі "Червоної рути" наступного року.

Реклама

Реєстрація учасників розпочнеться о 9.00, прослуховування – о 10.00.

Відбір відбудеться у шести музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору.

Реклама

Разом із виконавським професіоналізмом, критеріями відбору є: новизна, сучасність та молодіжність, оригінальне творче обличчя, індивідуальність і неповторність виконавців, поєднані з українською національною визначеністю музики.

У жанрі українського автентичного фольклору важливим критерієм оцінки є і відповідність виконуваного матеріалу традиційним зразкам справжньої автентичної народної творчості.

Співорганізаторами відбіркового конкурсу є управління культури облдержадміністрації, а також Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури, який здійснюватиме прийом заявок на участь у конкурсі до 7 жовтня. Адреса: м.Ужгород, вул.А.Волошина,18 (поверх 2), ел.адреса: [email protected], контактні тел.: (03122) 3-40-35, 3-60-35.

Реклама

Довідково:

Мета конкурсу – здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, зокрема, в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.

На відміну від інших, "Червона рута" залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме українських виконавців, а не зарубіжних зірок. Участь у конкурсі для виконавців є безкоштовною, а вхід для глядачів – вільним, що робить пісенне свято відкритим і доступним для всіх охочих.

Фестиваль виконує важливу державотворчу функцію в Україні – формує сучасну естрадну та молодіжну школу вітчизняної музики.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно