Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбудеться виставка робіт митця Анатолія Сакалоша

В Ужгороді відбудеться виставка робіт митця Анатолія Сакалоша

28 жовтня 2016 року о 15:00 у виставковому залі Закарпатського обласного музеї народної архітектури та побуту (м.Ужгород, вул. Капітульна, буд. 33а) урочисто відкриється ювілейна виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України Сакалош Анатолія Михайловича.

ВІДЕО ДНЯ

Організатором виставки є управління культури Закарпатської ОДА за підтримки Берегівської районної державної адміністрації.

На виставці можна буде побачити витвори з дерева, живописні твори виконані різними техніками .

Реклама

Сакалош Анатолій народився 26 вересня 1956 року в м. Хуст. Професії навчався в Ужгородському училищі прикладного мистецтва, у відділі художньої обробки дерева. Його вчителями були Василь Свида (художня обробка дерева), Іван Демидюк, Василь Петрецький, Шандор Петкі, Йосип Пал, Михаїл Роскін та інші відомі майстри пензля і різця. Митець захоплюється живописом (пейзаж, натюрморт, портрет, декоративні композиції, виконані в техніках олії, акварель, мішана техніка). Творець не полишає і художню обробку дерева (рельєф, скульптура) в тематиці якої переважно прослідковуються народні мотиви . З 1994 року Анатолій є членом творчого об’єднання "Берег". З 2012 року – член творчого об’єднання "Митець Верховини".  З 2013 року – член Національної спілки народних майстрів України.

Постійно бере участь у виставкових заходах району, області. Мав кілька персональних виставок. Брав участь у закордонних виставках в Угорщині та Польщі, у виставках в містах Київ, Ужгород, Мукачево, та Хуст.

Реклама
В Ужгороді відбудеться виставка робіт митця Анатолія Сакалоша – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно