Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Олег Винник: "Для мене Закарпаття – це кисень життя, розуміння, дружба, все найкраще"

Олег Винник: "Для мене Закарпаття – це кисень життя, розуміння, дружба, все найкраще"

Олег Винник: "Для мене Закарпаття – це кисень життя, розуміння, дружба, все найкраще"

Знаний український артист поділився з «Панорамою» секретами власної популярності та розповів про те, що для нього значить Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Глибокі тексти пісень «Вовчиця», «Плачут иконы», «Мої батьки» та ще десятків шлягерів, автором слів і музики яких він є, знає практично кожен, а ім’я Олега Винника асоціюється з успіхом і талановитістю. Його не часті візити на Закарпаття завжди супроводжуються аншлагами. Нещодавній благодійний концерт у Мукачеві не став виключенням. По завершенню дійства журналісти «Панорами» поспілкувалися з співаком і ось що з цього вийшло, – йдеться у тижневику від 16 лютого.

– Пане Олеже, тож чим для Вас є Закарпаття?

Реклама

– Для мене Закарпаття – це кисень життя, розуміння, дружба, все найкраще. Саме найголовніше – це краса. Краса, що стосується взагалі дівчат. Я щасливий, що із-за своєї професії мені вдалось познайомитись із Закарпаттям і так його полюбити. Багато моїх друзів мешкають в цьому краї і я залюбки приїжджаю сюди. На жаль, мало часу маю, але, слава Богу, мене завжди тут чекають і зустрічають, і я дуже щасливий, що є такий куточок в нашій країні, який називається Закарпаттям.

Олег Винник: "Для мене Закарпаття – це кисень життя, розуміння, дружба, все найкраще" – 01
Реклама

– Цей концерт був благодійний. Як взагалі ставитесь до благодійності?

– Залюбки, і це дуже добра справа. Я вельми щасливий, що є такі люди, які взагалі створюють такі благодійні проекти. Тому, що на сьогоднішній день ми настільки заклопотані своїми справами і амбіціозними всякими кар’єрами, що забуваємо про якісь справжні і відверті речі, за які не потребуємо ніякої віддачі. Я думаю, що це дуже важливо. Благодійність вирішить багато чого.

– Можливо є якийсь секрет Вашої популярності, особливо серед жінок? Як вдається примножувати число своїх шанувальників?

Реклама

– Нема ніякого секрету. Є просто одне слово, котре ми маємо чути і маємо казати кожен день – це слово «любов». Ми повинні любити і розуміти це слово сповна. Адже з любові почалося все наше життя, все наше існування. І якщо будемо це нести в собі кожен Божий день, кожну секунду і контролювати часом свої недобрі емоції, думати й  думати про це почуття, тоді ми всі будемо жити нормально, цивілізовано.

– Чи є якісь конкретні плани на цей рік?

– Грандіозні плани (посміхається – ред.) Ну, по-перше, зараз ми починаємо новий тур, з новою програмою, яка називається «Моя душа». Ми стартуємо з Києва 5 березня. У нас три концерти в Палаці «Україна» і далі гастролі, що складаються з 20 концертів. Це у нас березневий тур, а потім продовжуємо після Пасхи. Буде зовсім нова сцена, нове світло, багато пісень. Буде багато рок-ен-ролу. Дасть Бог цього року вийде новий український альбом. Багато всяких-всяких планів на цей рік. На сьогоднішній день я працюю в студії над піснями нового туру і вже досить великий відсоток пісень зроблений, відтак виходимо вже на фінішну пряму з програмою.

Олег Винник: "Для мене Закарпаття – це кисень життя, розуміння, дружба, все найкраще" – 02

– Ваші побажання для читачів «Панорами»…

– Бажаю, в першу чергу, здоров’я, щастя, такого довгограючого розуміння, терпіння, всіх благ і любові.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно