Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Це наша гордість, – співачка Альоша про Закарпаття

Це наша гордість, – співачка Альоша про Закарпаття

25 лютого в Києві пройде фінал Національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення – 2017». Тому зовсім не дивно, що свою розмову з колишньою фіналісткою цього конкурсу, співачкою Alyosha ми розпочали саме з цієї теми. Виконавиця, яка зовсім нещодавно порадувала мукачівську публіку своїм виступом, в розмові з «Панорамою» розповіла про своє ставлення до благодійності, любові до Закарпаття та найцінніше в житті - свою родину.

ВІДЕО ДНЯ

– Чи хотіли б Ви брати участь у Євробаченні? Чи маєте своїх фаворитів у конкурсі?

– Звичайно, в мене є фаворити – це гурт «DETACH». Мені довелось виступити з ними на «Х-факторі». Я відчула їх драйв і енергію, і мені здалося, що вона знесе весь зал.

Реклама

Не хотіла б ще раз поїхати, бо хочеться вже без конкурсу збирати таку кількість людей, співати такі пісні, які їм подобаються. Пройшла цей період, відсмакувала його. Я дуже вдячна своїй долі, що подарувала мені «Євробачення». Це був величезний крок в моїй кар’єрі.

Маю надію, що наша країна буде підтримувати і надсилати гарні настрої, посмішки, що показати, яка Україна прекрасна. Буду вболівати за будь-якого нашого представника.

Реклама

– Як Вам Закарпаття взагалі? Чи вперше у нас?

– Ні, я не вперше тут. І в, принципі, дуже часто буваю у цих краях. Частіше на відпочинку із рідними, але останнім часом у нас є чимало концертів на Закарпатті. Тому можу сказати, що це вже дуже обізнаний мною регіон.

– А взагалі подобається наш край?

Реклама

– Звичайно, що так. Я думаю, що всім українцям і гостям нашої країни найбільше подобається Закарпаття. Це наше багатство, наша гордість.

– Як ставитесь до благодійних концертів? Як часто берете в них участь?

– Дуже гарно ставлюся, але дуже багато є недостовірної інформації, тому треба все перевіряти, передивлятися, спілкуватися безпосередньо з людиною, яка збирає кошти. Тобто контролювати цей процес, оскільки дуже багато таких липових історій. Дуже гарно ставлюся до благодійних заходів, бо, по-перше, це стосується дітей. Я, як мама двох синочків, відчуваю і знаю, як це потрібно нашому поколінню, тому що це наше майбутнє, це наше життя.

– Ви мама двох дітей, чи вистачає їм уваги у зв’язку з тим, що багато концертів у Вас. Як часто взагалі з ними відпочиваєте?

– Я намагаюся весь вільний час приділяти їм. Разом з собою беру на студію, якщо це треба, разом з собою беру на репетиції, в салони і т. д. Максимально намагаюся бути з ними більше часу, але не так завжди виходить, як хотілося б.

– В яких випадках у Вас присутнє хвилювання на сцені?

– В мене завжди присутнє хвилювання перед виходом на сцену. Стоячи за кулісами, я завжди хвилююся, мене трусить. Але потім, коли я виходжу на сцену і бачу очі людей, які прийшли разом насолодитися музикою, відкритися один одному, об’єднатися в музиці, і коли ти поєднуєшся з цими людьми - це кайф такий, не реальний.

Реклама

– Що побажаєте нашим читачам?

– Я хочу привітати всіх з наступаючими святами. Головне, що хочеться побажати – бережіть себе і все, що навколо Вас, кохайтеся побільше.

Це наша гордість, – співачка Альоша про Закарпаття – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно