Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді розкажуть про "Твіти з Богом"

В Ужгороді розкажуть про "Твіти з Богом"

Отець Мішель Ремері, що є автором світового бестселеру "Твіти з Богом", збирав щотижня молодь в одній із церков неподалік Амстердаму, щоб обговорювати все, що їх цікавить про віру, про їхнє життя та про Бога. Головним правилом було те, що не існувало жодних заборонених тем. Саме так сформувалася книга, що містить актуальні запитання від молодих людей, відповіді на які подані лаконічно та обґрунтовано у своєрідній формі "твітів", а також пояснення до них (сама назва "твіти" походить від відомої тепер соціальної мережі "Твітер", у якій дозволений обсяг тексту до 140 знаків).

ВІДЕО ДНЯ

Усі питання-відповіді структуровані у 4 головні розділи: про Бога, про Церкву, про відносини людини з Богом і останній розділ – про наше життя. Загалом, у книзі 200 твітів, проте у змісті дуже легко відшукати те, що найбільше цікавить: чи створив Бог зло, як дізнатися, що в Біблії правда, а що – ні, чому Церква проти одностатевих шлюбів, чи слід сприймати своє тіло таким, яким воно є.

Книжка, що побачила світ у львівському видавництві "Свічадо", чудово ілюстрована. Після Києва та Львова третя презентація "Твітів з Богом" відбудеться в Ужгороді – 2 травня, о 16.00 в Ужгородській греко-католицькій богословській академії імені Теодора Ромжі.

Реклама

Цікаво, що на презентацію приїде сам преподобний доктор Мішель Ремері (1973 р. н.) – голландський католицький священик. Закінчивши архітектурний факультет, він працював на військово-повітряні сили, а потім став іноземним спеціалістом в інженерній компанії в країнах Балтики. Пізніше, по завершенні теологічних студій у Римі, захистив дисертацію при Папському Григоріанському університеті про зв’язок між Літургією та архітектурою. Кілька років був членом дорадчої комісії з питань нових ЗМІ та моралі при Ватиканському комітеті у справах Інтернету.

Нині отець Мішель Ремері – заступник Генерального секретаря Ради єпископських конференцій Європи.

Реклама
В Ужгороді розкажуть про "Твіти з Богом" – 01

 

 

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно