Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівці поринуть у "Свято хорової музики"

Мукачівці поринуть у "Свято хорової музики"

Вже традиційно Мукачівська хорова школа хлопчиків та юнаків (керівник – заслужений діяч мистецтв України Володимир Волонтир) в останні дні квітня влаштовує "Свято хорової музики". Про це повідомляє Мукачівська міськрада.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 28 квітня, мукачівці та гості міста мають чудову нагоду поринути у світ духовної музики – о 18.00 у римо-католицькому кафедральному соборі Св. Мартина розпочнеться концерт за участі дитячого хору "Пектораль" із м. Києва (художній керівник і диригент – Олена Барановська, концертмейстер – Дар’я Малина) та хору хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи (художній керівник і диригент – Володимир Волонтир, хормейстер – Оксана Волонтир, концертмейстер – Христина Волонтир). 

29 квітня об 11.00 год. у Мукачівській хоровій школі відбудеться конференція клубу хормейстерів "ЛАД", до участі у якій запрошуються фахівці хорового співу. Ввечері о 18.00 год. у Християнському культурному центрі розпочнеться гала-концерт участь у якому беруть дитячий хор "Пектораль" центру творчості дітей та юнацтва з м. Києва (художній керівник і диригент – Олена Барановська, концертмейстер – Дар’я Малина), молодший хор хлопчиків (художній керівник і диригент – Оксана Волонтир, концертмейстери – Надія Калинич, Тетяна Колодяжна) та хор хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи (художній керівник і диригент – Володимир Волонтир, концертмейстер – Христина Волонтир).

Реклама
Мукачівці поринуть у "Свято хорової музики" – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно