Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Роботи хорватського фотографа показали в Ужгороді

ВІДЕО ДНЯ

У четвер, 11 травня, голова Закарпатської облради Михайло Рівіс разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Хорватії в Україні Томіславом Відошевічем відкрили унікальну виставку фотографій під назвою "Зелено-блакитна Хорватія", розгорнуту в атріумі облради в рамках офіційного візиту посла до нашого краю.

У ній презентовано надзвичайно яскраві та рідкісні світлини хорватського фотографа Марка Врдоляка. Як розповів дипломат, цю виставку вже побачили в окремих містах України. Та на численних виставках у США, Канаді, Італії, Литві, Польщі, Словаччині, Ісландії, Данії, Швеції, Фінляндії, Ірландії та Латвії, Болгарії та Чорногорії. Налічує вона 40 робіт.

Реклама

"Переконаний, що такі виставки ще більше зближують і зміцнюють дружні відносини між нашими народами", – зауважив Посол.

"Нам сьогодні вдалося окреслити співпрацю з паном Томіславом Відошевічем і ця виставка буде першим діловим кроком  у цьому напрямку та допоможе нам глибше пізнати не лише красу цієї чудової країни, а й взяти на замітку,  як належить пропагувати визначні місця своєї держави перед іншими", – наголосив Михайло Рівіс. Він також висловив упевненість у тому, що це партнерство буде успішним та щирим, бо є на то воля як на дипломатичному, так і на місцевому рівнях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно